Denne side bruger cookies. læs mere

Historie og baggrund

Gennem dialog med skytteforeningerne blev det tydeligt for os at skytteforeningerne har brug for et skræddersyet administrationssystem som er tilpasset netop deres behov, for at fungere optimalt. Vi så et stort potentiale i at forenkle og samle hele skytteforeningens administration i ét system, lige fra regnskab til medlemsstyring. 

Med over 8 års branchekendskab og med input fra 5 udvalgte skytteforeninger blev der dannet et solidt grundlag som vi har benyttet for at udvikle og sammensætte et intuitivt og skalerbart administrationssystem, som kan tilpasses den enkelte skytteforening.

Vision

Zakobo ApS skal være det mest attraktive administrationssystem for både samarbejdspartnere og medarbejdere. Medarbejdere og samarbejdspartnere skal opleve Zakobo ApS som den IT virksomhed, man helst vil arbejde for eller sammen med.

Mission

Zakobo ApS leverer skræddersyede SaaS løsninger til sportsklubber, organisationer, foreninger og kommuner m.v. Vores mission er at:

  • Zakobo er innovativ og på forkant med udviklingen
  • Zakobo er hurtigt, stabilt og velfungerende
  • Zakobo er let anvendeligt for alle, uanset IT niveau
  • Zakobo er tilpasset til den enkelte kundes behov
  • Zakobo leverer professionelle, responsive, seo optimerede hjemmesider til alle kunder
  • Zakobo support tager sig tid til at rådgive og hjælpe på bedst mulig vis
  • Zakobo overholder altid det som vi lover

Ledelsen

Simon Nielsen

Adm. Direktør & Medstifter

Simon har 5 års branche erfaring med projektstyring, salg, markedsføring og ledelse. Han har i den periode afholdt over 500 møder med foreninger, klubber, organisationer, virksomheder, kommuner, unioner og er 100% opdateret på hvad kunderne efterspørger.

Martin Brink Madsen

IT-Chef & Medstifter

Martin lever og ånder for kodning samt udvikling af hjemmesider. Han har over 10 års erfaring, og er altid åben for nye interessante opgaver og udviklinger. Martins favorit programmeringssprog er PHP som han også har benyttet til at kode Zakobo.